Pentru a putea plasa o comanda pe www.decorama.ro sau telefonic trebuie sa detii o adresa valida de email.
Adresa de email va fi asociata contului tau de pe www.decorama.ro si prin intermediul ei se va derula ulterior comunicarea dintre noi.

Pasul 1 - Alegerea produselor

Navigarea prin portofoliul online este simpla și se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse listate in partea de sus a paginii.

In cazul in care stii partial sau complet denumirea ori codul produsului, poti utiliza si motorul de cautare prezent in antetul fiecarei pagini. Uneori va fi nevoie sa incerci mai multi termeni de cautare pentru a ajunge in zona ta de interes.

In pagina produsului poti verifica toate informatiile despre caracteristicile acestuia.

Pasul 2 - Cosul de cumparaturi

Odata reperat articolul care te intereseaza, il poti adauga in cosul de cumparaturi printr-un click pe butonul "Adauga in cos". Vei putea sa modifici cantitatea dorita sau chiar sa renunti la respectivul produs din sectiunea "Cosul meu".

Poti repeta acesti pasi pana cand vei avea in cos toate produsele dorite. Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Poti renunta la un articol prin apasarea iconitei de stergere plasate pe fiecare rand in partea dreapta. Cantitatea unui anumit reper poate fi actualizata prin completarea valorii dorite in campul omonim si apasarea butonului aferent. Site-ul va recalcula pretul total aferent reperelor afisate.

Pentru a plasa comanda, trebuie sa parcurgi pasii urmatori apasand butonul "Confirma comanda".

Pasul 3 - Autentificare / Inregistrare

In acest moment ai mai multe optiuni de autentificare:

  • daca ai un cont existent, vei fi rugat sa te autentifici cu datele tale ca sa poti finaliza comanda;
  • daca nu ai un cont, va trebui sa iti creezi unul prin completarea campurilor cerute in formularul aparut pe ecran;

In calitate de client nou, te rugam sa completezi cel putin campurile obligatorii, care sunt marcate cu simbolul *. Trebuie sa stabilesti o parola sigura, care iti va servi pentru urmatoarele autentificari in cadrul contului tau. Vei primi imediat un email cu un link de confirmare a adresei de email (pentru a fi siguri ca adresa ta nu este folosita abuziv de alte persoane). Dupa confirmarea adresei de email vei primi un mesaj cu detaliile contului tau.

In interiorul contului personal poti stoca si modifica oricand informatiile de contact, toate adresele de facturare si de livrare utile pentru plasarea comenzilor. Tot aici vei regasi actualizate in permanenta istoricul si statusul comenzilor derulate sau in curs de derulare. Toate aceste date te vor ajuta sa reduci la minimum timpul de plasare a unei comenzi noi.

Pasul 4 - Alege optiunea de livrare si cea de plata

Selecteaza optiunea privind livrarea comenzii si modalitatea de plata si continua prin apasarea butonului "Continua" din partea dreapta a ecranului. In cazul in care doresti livrarea produselor la o alta adresa, ai aceasta optiune.

Pasul 5 - Confirma comanda

Inainte de a inregistra comanda, te rugam sa verifici din nou sumarul comenzii. Iti vom expedia un email de confirmare a primirii comenzii tale in sistem. Acest mesaj NU va constitui acceptarea ferma a comenzii tale.

In cel mai scurt timp vom analiza comanda primita. Dupa verificarea tuturor datelor necesare incheierii tranzactiei comerciale, iti vom transmite un nou email care va contine fie acceptarea comenzii, fie alte informatii necesare pentru finalizarea acesteia.

Momentul acceptarii comenzii tale constituie incheierea contractului la distanta (vezi "Termeni si Conditii") si demararea livrarii, conform conditiilor de plata si de livrare alese.