Decorama a dezvoltat in timp relatii de parteneriat durabile, atat cu clientii, cat si cu furnizorii sai. Increderea reciproca se bazeaza pe seriozitatea atitudinii noastre si continuitatea de care am dat dovada in activitatea de comert cu produse de buna calitate, prin mentinerea standardelor inalte si oferirea de servicii prompte.

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu de afaceri extrem de dinamic, in care regulile scrise sau nescrise ale competitiei sunt cu atat mai dure in conditiile in care cerintele si coordonatele pietei se schimba intr-un ritm alert.

Angajatii nostri sunt la curent cu tendintele din domeniu atat pe plan local, cat si european, propunand solutii viabile, adaptate economiei romanesti si pretentiilor specifice in privinta produselor pentru productia de mobila.

Oferim produsele potrivite, la preturile cele mai avantajoase, venind in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

Produsele pot fi comandate atat online, in acest magazin pe care il punem la dispozitie clientilor nostri, cat si offline, prin partenerii Decorama sau in magazinul propriu aflat la adresa:

Bvd Basarabia nr 90,
Tel / Fax: (021) 324 2611
Persoana contact: Adriana Ionita, tel mobil 0724 044 123

DECORAMA INVEST