Livrare comenzi

Comenzile pot fi plasate online pe website non-stop. Comenzile sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 19:00, iar sambata intre 09:00 - 14:00 si transferate catre curier pentru livrare oriunde in Romania.

Programul de livrare este de luni pana vineri intre 09:00 - 15:00, iar sambata intre 09:00 - 13:00. Orele de livrare nu sunt garantate, acestea sunt doar orientative.

Pentru relatii cu clientii privind comenzile online, ne puteti contacta de luni pana vineri intre 09:00 - 19:00, prin e-mail la magazin @ decorama.ro sau la telefon 021.324.26.11 (tarif normal).

Costurile de transport

Costurile de livrare sunt suportate de catre client si difera in functie de numarul de colete si distanta fata de locatie de livrare.

Confirmarea comenzii

Dupa lansarea comenzii veti primi confirmarea comenzii prin e-mail. Va rugam sa cititi cu atentie datele si sa ne contactati in cel mai scurt timp daca constatati anumtite greseli cu privire la produsele comandate, pret sau datele personale.

Modificarea comenzii

Comanda poate fi modificata in cazul in care aceasta nu a fost deja procesata si transferata catre curier. Pentru acest lucru va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. pe magazin @ decorama.ro sau la telefon 021.324.26.11 (tarif normal).

Cumularea comenzilor

Comenzile catre aceeasi persoana, cu aceeasi adresa de livrare, pot fi cumulate atata timp cat comanda nu a fost procesata si data spre livrare. Pentru a verifica acest lucru, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail magazin @ decorama.ro sau la telefon 021.324.26.11 (tarif normal).

Anularea comenzii

Comanda poate fi anulata in conditiile in care nu a fost predata catre curier, printr-un e-mail la magazin @ decorama.ro. Dupa ce anularea comenzii a fost procesata veti fi notificat printr-un e-mail.

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate cu instiintare in prealabil printr-un e-mail la magazin @ decorama.ro. Produsele trebuie returnate intacte in ambalajul original, continand toate elemente si accesoriile initiale. Transportul coletului de retur va fi suportat de client si va avea obligatoriu bifata optiunea de deschidere a coletului la primire.