Cu totii simtim nevoia de confort si ne dorim ca locuinta sa aiba un aspect placut si tineresc. Cu multa fantezie si apeland la folia autocolanta d-c fix, lucrurile devin mai simple. Aplicarea foliei autocolante d-c fix in locurile unde ne dorim o schimbare este una dintre metodele cele mai practice si mai putin costisitoare. Avantajele folosiri...

Cu totii simtim nevoia de confort si ne dorim ca locuinta sa aiba un aspect placut si tineresc. Cu multa fantezie si apeland la folia autocolanta d-c fix, lucrurile devin mai simple. Aplicarea foliei autocolante d-c fix in locurile unde ne dorim o schimbare este una dintre metodele cele mai practice si mai putin costisitoare. Avantajele folosirii acestei folii sunt diversitatea designului si posibilitatea de a crea intr-un timp foarte scurt o ambianta adecvata fiecarei camere

O recomandam totodata pentru calitatile sale tehnice, aceasta fiind un material ecologic, atat in faza de productie cat si de prelucrare si de reciclare.

Adezivul aplicat foliei nu contine substante toxice. Daca folia autocolanta nu a fost aplicata corect de la inceput, acest lucru se poate remedia imediat caci foliile d-c fix isi demonstreaza adevarata rezistenta adeziva doar dupa cateva ore.

Renovarea unei locuinte nu este un lucru simplu daca luam in calcul toate aspectele :timpul acordat, stresul dar mai ales latura financiara. Intr-adevar, putem sa consideram ca facem o investitie pe termen lung si de aceea inainte sa demaram lucrarile este indicat sa consultam si niste specialisti in domeniul decoratiunilor interioare.

Dupa ce operatia de renovare a casei se incheie, unii dintre noi se confrunta cu o alta problema: mobilierul nu se mai incadreaza atat de bine, s-a uzat probabil dupa o perioada mai lunga. Nu putem sa-l inlocuim atat de usor ci doar sa-I schimbam aspectul,aplicand folia d-c fix ce imita furnirul.

Folia autocolanta este un produs importat din Germania, un material ecologic in faza de productie si de distributie. Datorita diversitatii de culori si modele folia d-c-fix are diverse intrebuintari.: pentru, baie, bucatarie, camera copiilor.

In dormitorul copiilor puteti folosi folii in culori vii care sa-i binedispuna.

In baie, bucatarie , puteti aplica folii care imita marmura, faianta, ea este impermeabila si rezistenta la apa si umezeala. Foliile in culori vii, pastelate sunt potrivite pentru camera copiilor si cu multa imaginatie puteti crea un décor care sa-I relaxeze.

Foliile transparente pot fi folosite si pentru geamuri, impiedicand intr-o oarecare masura patrunderea soarelui.

Folia d-c-fix se lipeste destul de usor dar este de preferat sa tineti seama de anumite instructiuni. Inainte de a incepe montarea foliei suprafata trebuie degresata, se poate face acest lucru cu ajutorul solutiei de curatat geamuri. Daca suprafata pe care se lipeste folia autocolanta nu a fost degresata in prealabil, exista riscul ca partea adeziva a foliei sa se incarce de impuritati si sa nu mai asigure o lipire perfecta.Trebuie sa aplicati folia progresiv, se desfac din marginea autocolantului cate 5-10 cm, se aplica si se preseaza cu ajutorul unei role de tapet. Daca folia nu a fost aplicata corect de la inceput, acest lucru se poate remedia caci foliile d-c-fix isi demonstreaza rezistenta adeziva doar dupa cateva ore.

Dimensiunile unei role sunt: latime 45 cm, 67,5 sau 90 lungime 15 m.

Firma Decorama, unul dintre cei mai mari importatori in domeniul decoratiunilor interioare achizitioneaza acest produs la preturi avantajoase.

Folia d-c-fix este un produs de calitate, din ce in ce mai necesar in locuintele noastre. Este o metoda practica de a aduce o schimbare cu o suma rezonabila

Mai mult

Autocolant d-c-fix 57 produse.

pe pagina
Se afiseaza 25-36 din 57 de produse
Se afiseaza 25-36 din 57 de produse